• Volwassenen:
 
  • Kinderen:
 
  • Algemeen:

Voor wie ... kinderen, jeugd en volwassenen.

Hoewel er geen vaste richtlijnen zijn, kan behandeling/begeleiding gewenst zijn bij:

Behandeling

verdriet, hoofdpijn, terugkerende lichamelijke klachten/ziektes, niet lekker in je vel zitten, burn-out, depressie, overgang, boosheid, hormonale problemen, slecht slapen, druk zijn/doen, ontstekingen, postnatale depressie, kneuzingen, breuken, hersenschudding, whiplash, concentratie problemen, te vol in het hoofd, moeilijk ademen, teruggetrokken/stil, allergie, astma, op adhd/autisme lijkende problemen, scheiding, rouwverwerking etc.

Kindertolk®

allerlei klachten zoals gedragsproblemen, leerproblemen, lichamelijke gezondheidsklachten, conflict tussen ouder en kind, ADHD, boosheid, slecht slapen, verdriet, huilen, eczeem, hoofdpijn, allergie├źn etc. voor datgene waardoor je zo als ouder geraakt wordt door het spel/gedrag van je kind en waar maar geen oplossing voor schijnt te zijn.

Kinderbehandeling

buikpijn, bedplassen, hyperactiviteit, veel huilen(ook BABY'S), in kind dat steeds verder in zichzelf keert, boosheid, verdriet, slecht slapen, concentratieproblemen, extreme drukte, niet gewoon kunnen ontspannen, hoogsensitiviteit, hoofdpijn, geen zin in school, obstipatie, wisselende stemmingen, somberheid/depressie, moeite met het uiten van gevoelens, moeite met veranderingen, bij scheiding van de ouders, rouwverwerking, pesten, angsten, verlegenheid, op ADD/ ADHD etc. lijkende problemen etc.

Ten slotte over de kinderen...

Een kind moet zich veilig en op het gemak kunnen voelen, dat is de uitgangsbasis voor een goede gezonde groei. In mijn praktijk bied ik kinderen de ruimte om te mogen zijn wie ze zijn. Dat schept vertrouwen en een basis van veiligheid en daar hecht ik veel waarde aan.

Zo leren ze weer tot zichzelf te komen in hun eigen lichaam en te onderscheiden welke gevoelens van buitenaf komen en welke van zichzelf zijn. Hierdoor kunnen kinderen op een gezonde manier uiting geven aan hoe zij zich voelen en wat zij graag willen.

LET OP! Bij ACUTE KLACHTEN schakel altijd onmiddellijk uw arts in!

Namaste Webdesign