• Volwassenen:
 
  • Kinderen:
 
  • Algemeen:

Behandeling

Wanneer een cliënt door zijn oude opgelegde grenzen en denkkaders gaat en de daaruit voortgevloeide klachten, belevingen en  emoties vrijgeeft, is het feest in de praktijk.

Feest in mijn lichaam,

Ik kan vrije keuzes maken,

Mijn klachten verdwenen ineens,

Ik zit lekkerder in mijn vel,

zijn veel gehoorde uitspraken in mijn praktijk.

Ik geef behandelingen die helpen bijdragen dat je klachten verdwijnen of verminderen, gedrag verandert, emoties verdwijnen of anders worden ervaren. Of dat er een acceptatie proces in gang wordt gezet.

Mijn expertise vanuit de Chinese geneeskunde, School of Esoteric Sciences en preventieve gezondheidskunde en de methodiek PresentChild ondersteunt deze processen.

Door bepaalde technieken vind er een doorbraak plaats in de eerste fase van de behandeling en een belangrijke verschuiving in het behandelingsproces. De focus  van de behandeling komt vooral te liggen bij het veranderingsproces in plaats van puur alleen op de klacht. We kijken zoveel mogelijk naar de oorsprong om van daaruit de verandering in te zetten.

Hierdoor kunnen klachten (of probleem waar je niet uitkwam) niet alleen verdwijnen of verminderen, je creëert tevens een stevige basis voor jezelf waardoor je vrije keuzes kan maken en van onbewust moeten naar bewust willen gaat en dat draagt weer bij dat stress vermindert en energie toeneemt.

Volwassen en kinderen kunnen met allerlei klachten of problemen in mijn praktijk terecht. Zowel voor grotere als kleinere problemen. Je mag bij mij zijn wie je bent, ook met de moeilijkere stukjes. Ik creëer een veilige basis zodat juist die moeilijkere stukjes tot uiting kunnen komen, van daaruit kom je meer tot jezelf. Dat lucht op.

Neem gerust eens contact op of mijn behandelingen iets voor jou, je kind of gezin  kunnen betekenen. Een vrijblijvend en gratis telefonisch consult van 15 minuten.

 LET OP! Bij ACUTE KLACHTEN schakel altijd onmiddellijk uw arts in!

Namaste Webdesign